top of page

Privacy Policy

1. Esittely

Tämä tietosuojakäytäntö kertoo, kuinka keräämme ja käytämme  henkilötietojasi, kun käytät verkkosivustoamme. Olemme sitoutuneet suojelemaan yksityisyyttäsi ja noudattamaan soveltuvia tietosuojalakeja, mukaan lukien Suomen henkilötietolaki (523/1999) ja EU:n yleinen tietosuoja-asetus (GDPR) (asetus (EU) 2016/679).

 

2. Henkilötietojen rekisterinpitäjä

Henkilötietojesi rekisterinpitäjä on Not Your Average Swan Oy

 

3. Keräämämme henkilötiedot

Keräämme meille antamiasi henkilötietoja, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi ja kaikki muut tiedot, jotka haluat antaa, kun täytät lomakkeita verkkosivustollamme tai otat meihin muuten yhteyttä. Keräämme myös automaattisesti tietoja, kuten IP-osoitteesi ja selaintyyppisi, kun käytät verkkosivustoamme.

4. Henkilötietojen käyttö

Käytämme henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

  • Voidaksemme tarjota sinulle pyytämäsi tuotteet ja palvelut

  • Kommunikoimaan kanssasi ostamistasi tuotteista tai palveluista

  • Parantaaksemme verkkosivustoamme ja tarjotaksemme parempaa asiakaspalvelua

  • Noudattamaan sovellettavia lakeja ja määräyksiä

Emme myy, vaihda tai muutoin siirrä henkilötietojasi kolmansille osapuolille ilman suostumustasi, paitsi lain edellyttämällä tavalla.

5. Evästeet ja vastaavat tekniikat

Käytämme evästeitä ja vastaavia tekniikoita kerätäksemme tietoja verkkosivustomme käytöstäsi, mukaan lukien IP-osoitteesi, selaintyyppisi ja muut tiedot. Käytämme näitä tietoja parantaaksemme verkkosivustoamme ja tarjotaksemme parempaa asiakaspalvelua.

6. Tietojen säilyttäminen

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin se on tarpeen pyytämiesi tuotteiden ja palveluiden tarjoamiseksi sinulle ja muihin laillisiin liiketoimintatarkoituksiin, kuten sovellettavien lakien ja määräysten noudattamiseen.

 

7. Sinun oikeutesi

Sinulla on oikeus päästä käsiksi, oikaista ja poistaa henkilötietojasi sekä oikeus rajoittaa tai vastustaa niiden käsittelyä. Sinulla on myös oikeus tietojen siirrettävyyteen ja tehdä valitus valvontaviranomaiselle. Voit ottaa asian tiimoilta meihin yhteyttä hello@notyouraverageswan.com

8. Turvallisuus

Ryhdymme asianmukaisiin teknisiin ja organisatorisiin toimenpiteisiin henkilötietojesi suojaamiseksi vahingossa tapahtuvalta tai laittomalta tuhoamiselta, katoamiselta, muuttamiselta, luvattomalta paljastamiselta tai pääsyltä ja muilta laittomalta käsittelyltä.

9. Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä milloin tahansa, joten tarkista se säännöllisesti. Muutokset ja selvennykset astuvat voimaan heti, kun ne on julkaistu verkkosivulla. Jos teemme olennaisia muutoksia tähän käytäntöön, ilmoitamme sinulle täällä, että se on päivitetty.

10. Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita tästä tietosuojakäytännöstä tai tietosuojakäytännöistämme, ota meihin yhteyttä osoitteeseen hello@notyouraverageswan.com

bottom of page